اکسسوری

پیرسینگ بینی

پرسینگ فیک بینی

 پیرسینگ بینی

پرسینگ یا پیرسینگ بینی نوعی سوراخ کاری روی بینی می باشد که افراد روی غضروف یا پوست بینی خود به منظور استفاده کردن از زیورآلات مختلف و آویزان کردن آن از بینی انجام می دهند. علاوه بر سوراخ کردن بینی سوراخ کردن ناف هم برای استفاده از پیرسینگ ناف انجام می شود.
سوراخ کردن بینی نوعی عمل زیبایی است معمولاً در نواحی مختلفی از بینی مانند بخش گوشتی در نوک بینی، پره بینی یا دیواره میانی بینی برای آویزان کردن زیورآلات سوراخ‌هایی ایجاد می‌شود.

پیرسینگ بینی

پرسینگ بینی

امروزه توجه ویژه ای به پیرسینگ یا همان پرسینگ بینی شده است و انواع مختلفی دارد مانند پیرسینگ پرده بینی، پیرسینگ پل، پیرسینگ ناسالانگ، پیرسینگ کرگدنی و پیرسینگ قسمت میانی بینی، که ظاهر فرد را تغییر می دهد و گاهی مفهوم خاصی دارد.

برخی از این پرسینگ ها نیاز به سوراخ کردن بینی ندارد که اصطلاحاً به آن ها پرسینگ فیک می گویند. افراد باتوجه به سلیقه خود هر کدام از پرسینگ ها را انتخاب و استفاده میکنند.
باید گفت که ساده ترین نوع پرسینگ بینی ” پرسینگ پره بینی ” می باشد.

این نوع پرسینگ معمولاً روی انتهای پرده بینی یا همان بخش قوسی شکل حفره بینی، سوراخ ایجاد شده و در آن زیورآلات، نگین یا حلقه می‌اندازند. به این نکته باید توجه کرد که شکل بینی افراد، ساختار عصبی صورت آن‌ها و مسائل و نکات مرتبط با زیبایی‌شناسی در هر کدام از افراد متغیر است و باعث ایجاد تفاوت هایی می شود. پیرسینگ پره بینی این قابلیت را دارد که در سمت چپ یا راست صورت افراد انجام شود.

پیرسینگ بینی بدون سوراخ ( پیرسینگ فیک)

همانطور که در قبل اشاره کردیم می توان بدون سوراخ کردن بینی، پرسینگ استفاده کرد که برای انجام این کار به حلقه‌های خاصی نیاز است که اصطلاحاً به مدل آن‌ها پیرسینگ فیک بدون اینکه روی بینی خود سوراخی را ایجاد کنند از آن استفاده کنند.

پیرسینگ بینی طرح قلب

پیرسینگ بینی طرح قلب

نوع دیگر از پیرسینگ فیک پیرسینگ مگنتی یا آهنربایی می باشد که نیازی به سوراخ کردن بینی نیست و کمک می‌کند نگینی که روی بینی زده می‌شود نیفتد. پیرسینگ چسبی نیز نوع دیگر از این پیرسینگ می باشد که به ‌وسیله چسب‌های مخصوص، نگین روی بینی چسبانده می شود.

پرسینگ بینیپرسینگ نگینی

جنس پیرسینگ بینی

یکی از سوالات متداول جنس فلز پیرسینگ می باشد. فلز مناسب برای پیرسینگ می توان به پلاتین، تیتانیوم درجه ایمپلنت، استیل درجه ایمپلنت، طلای ۱۴ یا ۸ عیار و نیوبیوم اشاره کرد. باید توجه داشت که از فلزی استفاده شود که سلامتی شخص به خطر نیفتد.

هزینه پیرسینگ

با توجه به محلی که برای پیرسینگ انتخاب می شود و نوع، طرح و جنس پیرسینگ و همچنین سوراخ کردن یا بدون سوراخ کردن بینی هزینه آن متغییر است.
باید به این نکته توجه کنید که فقط به دنبال قیمت ارزان و یا هزینه کم نباشید، بلکه به جنس و کیفیت و با بهترین وسایل و تجهیزات این کار را انجام دهید تا به سلامتی خود آسیبی نرسانید.

عوارض پیرسینگ بینی

یکی از دغدغه های بیشتر افراد این است که آیا پیرسینگ بینی عوارضی دارد یا نه؟ بعضی ها معتقدن که این کار عوارضی ندارد و بعضی دیگر بر این باور هستند که هر گونه وارد کردن جسم خارجی به بدن کار و عمل غیرمنطقی است چراکه این کار امکان ورود میکروب و آلودگی به بدن را فراهم می‌کند.
پس بهتر است برای این موضوع با افراد باتجربه، متخصص و پزشک مشورت شود.

شایع‌ترین عوارض پیرسینگ بینی عبارتند از:

درد: درد در محل سوراخ‌کاری طبیعی است و معمولاً در عرض چند روز از بین می‌رود.
تورم: تورم در محل سوراخ‌کاری نیز طبیعی است و معمولاً در عرض چند روز تا چند هفته از بین می‌رود.
قرمزی: قرمزی در محل سوراخ‌کاری طبیعی است و معمولاً در عرض چند روز از بین می‌رود.
خونریزی: خونریزی جزئی در محل سوراخ‌کاری طبیعی است.
ترشحات: ترشحات شفاف یا زرد از محل سوراخ‌کاری طبیعی است.
کبودی: کبودی در اطراف محل سوراخ‌کاری ممکن است رخ دهد.
عفونت: عفونت یکی از شایع‌ترین عوارض پیرسینگ است. علائم عفونت عبارتند از درد، تورم، قرمزی، چرک، بوی بد و تب.

عوارض جدی‌تر پیرسینگ بینی عبارتند از:

آسیب عصبی: آسیب به عصب در محل سوراخ‌کاری ممکن است رخ دهد. علائم آسیب عصبی عبارتند از بی‌حسی، سوزن سوزن شدن و درد.
واکنش آلرژیک: واکنش آلرژیک به فلز پیرسینگ یا مواد ضدعفونی‌کننده ممکن است رخ دهد. علائم واکنش آلرژیک عبارتند از خارش، بثورات جلدی و تورم.
گوشت اضافه: گوشت اضافه در محل سوراخ‌کاری ممکن است رشد کند.

برای جلوگیری از عوارض پیرسینگ بینی، باید:

به یک پیرسینگ حرفه‌ای مراجعه کنید.
از دستورالعمل‌های مراقبت از پیرسینگ که توسط پیرسینگ ارائه می‌شود، پیروی کنید.
محل سوراخ‌کاری را مرتب با آب نمک تمیز کنید.
از دست زدن به محل سوراخ‌کاری با دست‌های شسته نشده خودداری کنید.
از جواهرات نامناسب استفاده نکنید.
در صورت مشاهده علائم عفونت یا سایر عوارض جدی، به پزشک مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *